Την Τρίτη 2 Απριλίου ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Σαββέρια Μαργιολά, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης και ο Παντελής Κυραμαργιός ανεβαίνουν στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης χαρίζοντάς μας «20 φωτεινές ιστορίες», για μία μοναδική συναυλία στο σκοτάδι με σκοπό την υποστήριξη της Συλλογικής Κουζίνας «El Chef».

Μετά τις συνεχείς sold out συναυλίες στο σκοτάδι, τα "Σπουδαία Events" υποδέχονται τέσσερις αγαπημένους στο κοινό καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι από τον εξαιρετικό κιθαρίστα Βασίλη Κετεντζόγλου για μία μαγική βραδιά.

Μία συσκοτισμένη αίθουσα και είκοσι ερμηνείες αγαπημένων κομματιών αρκούν για να αρμενίσουμε σε θάλασσες, να σταθούμε στα πόδια μας, να διαλέξουμε πλευρά, και να δώσουμε τα κλειδιά της καρδιάς μας στους μοναδικούς αυτούς καλλιτέχνες.

Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν την υποστήριξη της Συλλογικής Κουζίνας «El Chef».

Λίγα λόγια για τη Συλλογική Κουζίνας «El Chef».

Η El Chef ανέλαβε δράση το 2007, θέλοντας να κάνει πράξη την έννοια της συν+τροφικότητας και να προάγει το πνεύμα αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και του αγώνα. Ενάντια σε κάθε λογική αγοράς και κέρδους, ατομικισμού και γρήγορης κατανάλωσης φαγητού, μαγειρεύουν στο Στέκι Μεταναστών, στην οδό Τσαμαδού 13 στα Εξάρχεια, όπου και συνυπάρχουν με άλλες συλλογικότητες και δράσεις.

Λίγα λόγια για τα "Σπουδαία Events":

Τα "Σπουδαία Events" είναι μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις για να εξυπηρετήσουν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών.